-

Länge sen jag skrev något.. Har hänt overkligt mycket på kort tid nu. Känns ganska omvälvande när man vant sig vid att livet var ganska monotomt.. Senast jag skrev så hade jag gjort upp en vag plan om att jobba och sedan plugga. Skrev även att jag var lite nervös över att flytta in i en egen lägenhet och att orosmomentet låg i att jag skulle känna mig ensam.
Så hur blev det? Jag flyttade in i egen lägenhet, bevisade för mig själv att jag klarade det och flyttade hem igen. Eftersom jag tyckte det var alldeles för ensamt.. Känner jag mig själv rätt bra? Jobbet och studierna då? Även där gick mina planer som jag tänkt det. Sitter nu i min nya hemstad Lund och studerar Civ. i Maskinteknik. Går då det alltid som jag planerat det? Nej
En vecka innan jag skulle packa och dra flyttlasset söderut så träffade jag någon. Mamma skrattade åt mig och sa att jag var bra dum som gått och varit singel i flera år och så precis innan jag ska flytta så träffar jag en tjej. Kände mig också rätt dum, ja väldigt puckad faktiskt.. Men ibland så måste man vara dum, inte bara satsa på sånt som är bekvämt. Känslan av att vara dum finns inte längre, ärligt talat så har jag aldrig mått så bra som nu. Tror vi är i början på något riktigt bra..

RSS 2.0