Food

Rekord, nu har jag gått 44 timmar utan mat och bara för det så är det bara mat på tv. Eller ja, det är nog mat vart jag än vänder mig, känns som en enorm konspiration, eller så är det bara illusioner. Typ som när man vandrar i öknen utan vatten, fast nu är det utan mat på ett sjukhus. Mamma och pappa kikade förbi och de klagade på att de var hungriga, de hade åkt bil från Stockholm och det var nog tre timmar sedan de hade ätit. Bara för att sätta det hela i propotion. Men jag har ju min näringslösning så jag överlever ju i alla fall.

Appropå näringen, kommer ju in genom en nål i armen. Börjar bli lite trött på den, för att det blir ju kallt inuti armen. Leds ju rakt in i blodet så svårt att värma sig. Har lindat in hela armen i en halsduk så jag ser riktigt mode-riktig ut här, dessutom förutom att vara snyggt så värmer det lite i alla fall.


Update

Här kommer lite uppdateringar från mig så ni vet att jag fortfarande lever. Som sagt är fortfarande på sjukhuset, har spenderat en underbar helg här på plaza la lasarett i Köping. Nu har jag äntligen hittat en dator med internet så jag kan få lite kontakt med omvärlden, sitter inne på någon slags fika-rum eller liknande.. Så vad ska jag berätta om min vistelse såhär långt, ja inte mycket har hänt då läkarna börjar gå ronder i morgon så jag ligger mest här och tunnar av. Är satt på magvila vilket betyder högst 500 ml klara drycker (saft) per dag + näringslösning som pumpas rakt in i armen. Näringen gör att jag överlever men den lindrar inte direkt hungerkänslorna, som har hunnit bli bra stora då den senaste gången jag åt var för cirka två dygn sedan. Men man ska väl inte klaga efter en titt i spegeln så är ju faktiskt magen plattare. Haha :) Annars så händer det inte mycket, har ett eget rum och lyckades få en tv så dagarna går lite snabbare i alla fall. Vet inte hur länge jag blir kvar, får förhoppningsvis mer info i morgon.

Missförstå mig inte, det är inte så fruktansvärt tråkigt att vara här, blir bara lite monotomt att ligga i en säng och kolla på tv hela dagarna. Dessutom känner man sig ganska avskärmad från omvärlden då de enda människor man träffar är sköterskorna här på sjukhuset, eller ja, föräldrarna har såklart vart här och hälsat på. Men skriv gärna någon kommentar, kan vara kul att få lite med kontakt med omvärlden, tiden går ju inte så snabbt..

Kul

Jaha då behöver man ju inte oroa sig för vad som händer i helgen. Medecinen jag käkar har inte funkat med önskat resultat den senaste veckan så nu tycker farbror doktor att jag ska läggas in. Blir så lycklig, eller inte. Så kommer antagligen bli tyst här några dagar, förhoppningsvis inte för länge. Finns ju ingen mer deprimerande miljö än sjukhus..

Men jag får väl ta med en tegelsten att läsa och ipoden.. Då lär jag ju klara mig några timmar utan psykbryt. Plockar med datorn och hoppas att det finns internet, hoppas.. Jaja, nya mysterier och förhoppningsvis nya lösningar. Men hej toppenhelg! It will be such fun..

Family

Gått och varit trött och grinig mest hela dagen idag. Inte gjort ett skit i skolan och det har mest varit otroligt frustrerande att inte kunna jobba på i den takt man vill. Så inte med det bästa humör man öppnar posten, men där ändrades allt. Något så enkelt som fyra bilder föreställande en liten parvel som öppnar en födelsedagspresent fick mig att skina upp och bli varm i hjärtat. Mormor hade fotat min kusin Felicia som satt på golvet till deras uterum och glatt log in i kameran med all sin charm. Var inte länge sen jag träffade dem men känner hur jag saknar dem något enormt. Min morbror och jag har alltid haft en speciell relation, nästan som en storebror man träffar alldeles för sällan och någon man ser upp till något alldeles enormt. Hoppas det inte är lång tid innan jag får träffa dem igen för det är underbart och hoppas att Felicia en dag känner att jag varit en stor del av hennes liv precis som hennes pappa är i mitt.

Älskar er och kommer och hälsar på så fort jag får chansen!


 

Same somewhere

Man kanske skulle göra som flyttfåglarna och flyga söderut. Sitter hemma och känner mig risig, läser min fasters blogg där hon och hennes familj skriver om sitt äventyr. De har tagit ut föräldraledigheten och dragit till asien med sina två små barn. Blir lite lagom avundsjuk då jag ser min kusin Olle bada i vattenfall borta i Thailand. Ser härligt skönt ut och jag hoppas de har en underbar resa. Annars händer inte så mycket så har inte så mycket att skriva. Lyssna på Damnwells om ni vill dock, härligt band och hoppas de får sitt genombrott snart.

Take me outside
And trade this truth for lies

Boss

Idag planerades all energi för matteprovet man hade i morse. Inte mycket blev kvar för resten av dagen så har mest gått runt i nån slags dvala och bekämpat ögonlocken som irriterande förde sin kamp för att bli stängda. Provet gick bra tror jag, eller är precis lika osäker som jag är efter varje prov. Dagen blev som tur var kort då svenskan utgick för läraren och några elever var på studiebesök i Stockholm. Åkte med Magnus hem och halvvägs in i Valskog stod skogens konung och hälsade på trafikanterna. De är inte så små, älgarna, och tankarna om vad som skulle hända om man brakade in i honom jämfört med bambi eller mickel kom flygande.

Minnen från sommaren kommer kommer smygandes, sitter och lyssnar på Bruce Springsteen och tankar på konserten jag var på ploppar upp. Sån sjukt härlig upplevelse det var och hur mycket kul på vägen som hände. Kommer The Boss till Sverige igen kan han räkna med att jag är på plats och sjunger Mary's Place för full hals!

I got a picture of you in my locket
I keep it close to my heart
It's a light shining in my breast
Leading me through the dark

Bubbel

Dagens i-landsproblem kommer här serverad. Kom på mig att bli sur för att jag lyckades radera alla adresser i adressfältet så jag fick sitta och fundera på vilka sidor jag brukar vara inne på. Kul att man blir irriterad på en så liten sak..

Har varit rikigt produktiv denna helg/måndag då jag tränat och pluggat matte, känner mig riktigt duktig. Blev gym med Jesper idag med efterföljande besök i bastun och bubbelpoolen, förstår inte varför jag inte kört på det förut, blir ju riktigt avslappnad efter 10 minuter i bubblornas rike. Var ett gäng småttingar på badet, va ska vi gissa på att de gick i för klass, 6an eller 7an skulle nog vara en rättvis approximation. Satt där i bubbelpolen och de plaskade runt och jag kände mig riktigt gammal. Känns ju inte som det är så länge sen man gick på högstadiet men om man jämförde kroppsstorlek och mognad var jag och Jesper sjukt gamla.. Men ska väl inte klaga, fördelar finns ju med att vara vuxen också!

Digg

Återigen konstaterar jag att snö kan det ju få finnas nån annanstans. Här kan det ju gärna få vara 20 grader och sol, och den som argumenterar emot genom att kläcka ur sig att "det är ju så fint när det är snö" kan gå och gräva fram min bil. Undrar hur "fint" de tycker det är med snö då. Lite klagan såhär på morgonskvisten..

Chipp

- Monopol är kapitalistens mål

Blev board game night igår med Jesper, Henke och Magnus här hemma. Blev en omgång av Monopol, julmust och chips. Riktigt trevligt var det, fast man började ju fundera på om Jesper inte spelat det några gånger för mycket i sin ungdom då han nästan kunde alla priser och böter utantill.. Var inte så spännande då undertecknad fick ett rejält försprång på första varvet som sedan ledde till vinst. Alltid lika kul att se vilka tävlingsinsikter brädspel framkallar, hetsen och intrigerna låg täta i luften. Go kväll i alla fall.

Idag blir det en lugn dag, funderar på att dra och träna om jag orkar, är helt slut i kroppen, men brukar kännas bra när man är klar. Dessutom ska jag väl ta och läsa lite matte, eller så får det bli i morgon, får se hur mycket man orkar med.

Play hard

Bösebandy idag, mycket länge sen man var ute och spelade. Blev grymma två timmar med spel 2 mot 2. Tre matcher tre olika lagupsättningar. Ni kan ju själva räkna ut att man är bra trött efter att spelat konstant 2 mot 2. Men ack så roligt det är, röda smalben, svettiga t-shirtar och två trasiga bollar. Det är så det ska vara, inget larv.

Juggle

En sak jag precis märkte, det är mycket läskigare att jonglera i sitt rum om man har en big ass TV som man kan ha sönder. Men att jonglera på stora utrymmen utan dyra saker att ha sönder, vadå? Det är ju ingen sport!

Dust

Efter en snabb kontroll i rummet konstaterar jag att dammråttorna snart är så stora att de skrämmer min katt. Om man skulle skaffa sig en dammkatt som åt dammråttor, himla praktiskt.. Nej, inte så realistiskt så det får bli att snurra runt lite med dammsugaren. Skrev förut om Nickelbacks album Dark Horse, hade helt missat att den släppts så blev glatt överraskad när jag upptäckte att den faktiskt var ute. Efter en sabb lyssning så tycker jag kritikerna kan ta ut tummen ur röven, de har varit lite för kritiska på sista tiden. Sågat både Nickelback och GN'R, jag tycker det är bra musik. Helt i min stil. Så nu blir det att dansa vals med dammsugaren till de grymma tonerna av Dark Horse.

S is for the simplety.
E is for the ecstasy.
X is just to mark the spot,
Because that's the one you really want.

Walk down the memory lane

Minnen från Dublin poppar upp när jag kikar igenom bilderna från sommaren denna långsamma fredagskväll. Så sjukt mycket kul man var med om och hur nära man kom varrandra i klassen. Ett äventyr jag gärna skulle göra om, och om nån VTG:are läser hoppas jag denne tycker detsamma. Kanske åka iväg nånstans?

Hejjarramsorna ekade över Dublins gator i den sena natten, -Vilka får inte följa med in på systeeeemet? HUNDEN, KATTEN, GLASSEN! Fem lyckliga och självständiga grabbar skriker för fulla halsar när de vandrar hemåt. Kylan har försvunnit och t-shirtarna bärs i handen. Överkropparna blänkte bleka i ljuset av lyktstolparna. Nattvakna Dublinbor skrattar åt synen från balkongerna och hejjar på. Häckhoppning över stolpar och push-ups på bron blev tradition, precis som att hångla med de två statyerna efter bron. Fem män i en telefonkiosk hanns också med efter en hård natt på klubbarna. Gatorna var säkra och samtidigt osäkra, vi hittade och endå inte. Livet var enkelt och livet var då, precis där. Gråa dagar och klara nätter. Vi var där. Då.

Style

Bara för att det är kul med mer musik. Fixade hem AC/DC's nya skiva Black Ice. Fan va kul det är att lyssna på nya låtar. Dessutom kommer Bruce Springsteen samt Nickelback släppa nya skivor inom en snar framtid. Dunder!

Tips på ett bra album, Have A Nice Day - Bon Jovi. Sjukt härlig musik. Deras senaste Lost Highway är inte dålig den heller..

Release

Idag sitter jag och lyssnar på Chinese Democracy, har precis fått hem den och har bara lyssnat på nån låt. Som sagt Guns N' Roses senaste album som blivit uppskjuten åtskilliga gånger. Vi är nog många som tvekat på om det nånsin skulle komma. Är dock svårt att säga att det är Guns N' Roses då det bara är Axl som är kvar och ylar. Hittils så har skivan varit ganska bra, Axls karaktäristiska röst är riktigt bra men saknar Slash's grymma gitarr.. Skivan har fått sjukt mycket negativ kritik men jag tycker skivan funkar riktigt bra, självklart är de inte lika bra som de en gång vart men Axl ylar vidare.

Tänk om levt på arenarockens tid, Guns N' Roses, Bon Jovi, AC/DC, Aerosmith, Black Sabbath, Def Leppard och Bruce Springsteen. Alla sjuka konserter man missat, det är nästan sorgligt.

Öppet

Sitter här och lyssnar på Bruce Springsteen och känner mig sådär härligt melankolisk. Skolan rullar på och idag programerades en ljustavla som hälsar välkommen tills på lördagsöppet. Tror inte själva programmeringen, som bestod av enkel try and fail pedagogik, har något med vår utbildning att göra men det var ju ganska intressant. Vi har inte så fruktansvärt mycket att göra ute i verkstan då vi inte får röra något tills öppethus. Vi roade oss dock med att få texten "Thomas slår oss" att blinka, komma i olika hastigheter samt att rulla vertikalt, något som vår lärare Thomas tyckte var riktigt fyndigt. Som sagt lördagsöppet på ja, lördag, kom om ni har lust, vi i 06VTG kommer sitta och svara på besökandes frågor i en monter. Men av erfarenhet vet jag att inte många vågar fråga något, så blir nog långsamma 45 minuter. Men om ni kommer så är det bara att hejja och sen föreslå något kul som kan stå på ljustavlan, har man nu lärt sig att programmera den måste man ju få ha lite roligt..

Warmer climate

Nej snö är inte det bästa som finns, räcker gott och väl om det finns i alperna. Så smält..

Humor?

På mattelektionen idag hittade Daniel en mattebok som låg och skräpade. Spännande tänkte vi och kollade igenom den, det visade sig vara den gröna, lätta, matte A boken. Vi chockades gravt över att se nivån på matten, det var derivator hit och integralkalkyler dit. Nej, så kanske det inte var. Var tvärtom, mycket av matten var sånt man läste i lågstadiet... Typ rita in krokodilmunnar för att se vilket tal som är störst eller lösa tal som 6+5=?

Om det är humor att folk läser sånt på gymnasiet eller om det är skrämmande det får ni ta ställning till.. Vi kanske är förstörda mer all vår matte, men kändes verkligen som att man var tillbaka kastad till lågstadiet.. Skrämmande!

Blåst

Varning för i-lands problem men är det inte hemskt att cykla i motvind. Dagens dubbel var dessutom att jag hade motvind på väg in och på väg hem. Ibland känns det som att vind-gudarna är lite väl jobbiga. Under cykelturen hem funderade jag på om det inte skulle gå snabbare att bara gå, ett tag kändes det i alla fall så. Nej fy för motvind, det klarar vi oss utan.

Black

För ett kort ögonblick försvann strömmen, vi var alla förpassade tillbaka i tiden och stearinljusen kröp fram ur sina gömmor. En påtaglig känsla av rastlöshet kom krypande när jag väntade på att elektriciteten skulle komma tillbaka och jag suckade tungt över att kvällen antagligen inte skulle bli mer spännande än någon timme med samhällskunskaps läsande. Avsaknaden av störningsmoment gjorde processen kort och studierna påbörjades utan protest. Det är intressant att tänka på hur mycket vi faktiskt behöver elektriciteten, utan den skulle inte många överleva. Inte med en utomhustemperatur som understiger noll i alla fall.. Nu var ju som tur var inte strömmen borta speciellt länge men tillräckligt för att jag skulle bli tillräckligt insatt i pluggandet för att läsa klart. Samhällskunskap är verkligen inte intressant, eller stora delar är inte det. Skulle man fokusera på bara demokratin som sakfråga tror jag det skulle vara intressantare, vilket är ganska paradoxalt då det är bra att veta hur makten är uppbygd och hur regeringen och riksdagen fungerar. Det är väl jag som har en blockad när det blir alltför mycket långrandig information på en gång.

Nej mer om ideologier och hur vår allmänna och lika rösträtt kom till kan jag läsa. Bespara mig dock info om länshövdingar och kommunalråd.

Helg i Mora

Nu är jag hemma igen efter en helg hos Jäderlunds. Lika trevligt som jag hade trott, är alltid kul att träffa er. Resan började roligt då jag hamnade brevid några fältbiologer, eller vad de nu kallade sig, på tåget. De satt där och käkade sushi och vi diskuterade ämnen som vilka egenskaper man skulle vilja ha om man blev en varulv eller var man ska resa i framtiden. Väl framme i Mora blev jag hämtad och spenderade en mysig kväll i soffan.

I lördags förmiddag tog jag och Andrea en promenad med Molle och diskuterade framtiden, bland annat. Efter en lugn och mysig dag så åkte vi hem till en lite smått galen och mycket trevlig tjej vid namn Sofie. Där vankades det förfest. Kvällen avslutades i Wasastugan. Var kul att gå ut i en annan stad än Arboga och trevligt folk var det ute. Kvällen kanske inte riktigt gick som jag hade trott, men jag hade trevligt och jag fick lite nya insikter om mig själv och min moral. Är alltid lika kul när folk tror man är äldre än vad man egentligen är. Undrar var gränsen går, när man vill vara yngre...

Idag blev det att resa hem igen. Var en långsam resa med 3 tågbyten och jag hann inte äta något ordentligt utom en plopp i Västerås. Så var skönt att komma hem och äta igen efter tågbantningen. Men det är bra för min slanka figur..

Adventures

Tågbiljetter bokade för en tur och retur till dalastaden Mora. I morgon bär det av för en helg tillsammans med Andrea, kommer blir hur kul som helst! En promenad med lillkillen molle, utgång hela natten och träffa familjen Jäderlund. Helgen kommer garanterat bli lyckad. Mindre spännande att åka tåg några timmar, men det är det värt. Hoppas på äventyr som man kan skriva om här, blir ju roligare att läsa också. Tackar anonym som tycker min blogg är bättre än en mode blogg, men måse dock säga att anonymitet mest uppskattas för att främja demokratin och det fria valet och enligt mig mest är tråkigt när man kommenterar. Kan ju dock vara så att jag är en nyfiken jävel som hatar att inte veta, som jag en gång redan skrivit.. Men tack i alla fall, det är bra att blåsa upp egot lite ibland.

Passar även på att gratulera Tobias som fyller år idag. Grattis din härliga gosse, nu är du 18. Våra kommande äventyr kommer att omtalas vida i världen. Epic Tobbe, epic.

Samtal under lunch

På lunchen deltog jag i en ganska givande konversation om kläder och utseende. Jag slogs över hur många regler det finns, som jag absolut inte kände till eller brydde mig om. Man ska absolut inte ha det tillsammans med det och det ser ju bara förjävligt ut. Lite common sense brukar jag använda och tycker jag klarar mig ganska bra.. Dessutom är det ganska kul att se hur råa tjejer kan vara om hur andra klär sig. Allt slutade väl i princip med att de andra tyckte att jag var omöjlig och värdelös att diskutera mode med. Vilken tur att jag inte bloggar om kläder, det skulle antagligen bli tråkigare läsning än vad detta är..

No

Just det ja, glömde skriva att jag slipper göra lumpen precis som jag hoppades på.

Vagnen som försvann

På min hemväg från Göteborg överhörde jag en konversation mellan en man och konduktören. Mannen jämrade sig över att idag gick minsann det mesta fel. Inte nog med att hans jacka var borta så hade han även i sin frustration missat sin slutstation. Han förklarade det så att han hade lämnat sin jacka på sin plats för att ta en fika i cafévagnen. När mannen sedan närmade sig sin slutdestination, Örebro, så vandrade han tillbaka till sin plats för att hämta sin jacka. Till sin förvåning märkte mannen att vagnen var borta och således också hans jacka. Han sprang fram och tillbaka genom tåget för att hitta vagnen och i sin desperation så glömde han bort att gå av tåget.

Jag och min okände resekamrat i sätet till vänster delade ett ögonkast med varandra och flinade lite smått skadeglatt åt mannens missöde. Konduktören förkunnade att det var omöjligt att en vagn var borta och försäkrade att hela tåget var så komplett som det var när det lämnade Göteborg. När konduktören några minuter senare frågade mannen om det inte var hans jacka som hängde två stolsrader längre fram i vagnen så hade jag och min granne grava problem att kväva våra skratt och jovisst det var mannens jacka, i den försvunna vagnen jag tydligen färdats i hela resan.

Det hela slutade i alla fall lyckligt även om mannen var lite bitter över att han var tvungen att åka hela vägen ut i ingenstans, Arboga. Om mannen har symptom för en tidig demens eller om han hade tagit för många starka i bistron förtäljer inte historien och jag ska själv inte sitta och spekulera i det. Jag vet nu i alla fall hur det känns att åka i en vagn som försvann.

Sorrow

Ibland är saknaden för stor

Waste

Regn, regn och åter regn. För bara några månader sen skulle jag vara riktigt isolerad och knappast rört på mig speciellt mycket då cykeln inte är optimal i detta väderleksförhållande. Skönt nog finns körkort och bil, allt blir så pass mycket ljusare. I morgon bär det av ner till Göteborg för att mönstra och förhoppningsvis blir det avslag. Har varit delad i frågan om jag vill göra det eller inte men har bestämt mig att även om det kan vara kul att tälta och leka krig så är det mest bortkastad tid. Förhoppningsvis så behövs jag inte och tror heller inte det när de håller på och skär ner på försvaret. Men att åka tåg är ju roligt..

Hopeless

Alltså jag har bra betyg, kan jonglera och köra bil och en hel del annat,  men inte fan kan jag skala ägg. De är ju goda att äta men varför ska de ha skal? Det förstör ju hela upplevelsen på något sätt. Idag blev det cirka 60% kvar av ägget som jag kunde äta, resten satt kvar på skaldelarna. Nej vissa saker behärskar jag bara inte..

Thoughts

Någon seriös forskare borde utreda hur det kommer sig att folk alltid ska lyckas ta grannskåpen. Ni vet hur det är, du har varit och, till exempel, gymmat och när du ska in i skåpet för att byta om så sitter skåpgrannen alltid där. Det spelar ingen roll hur många skåp det finns lediga eller hur länge du varit borta. Jag klagar inte eftersom det inte är något problem utan mer förundras över hur detta fenomen kommer sig. Om jag nångång får för mig att utbilda mig inom betendevetande så kommer min garanterande doktorsavhandling handla om just detta. Kanske skulle jag också få döpa fenomenet till något häftigt. Får fundera lite över vad jag skulle kalla det..

Take us both apart

Söndag och jag pluggar kemi, vilket är ganska otroligt eftersom vi inte har något prov nästa vecka. Men har insett att kemi faktiskt är ett av de ämnena jag antagligen inte kommer kunna välja bort så nu får jag ta och läsa om jag ska få det betyget jag vill ha. Har faktiskt börjat fatta ett och annat och det känns skönt, men finns en hel uppsjö med papper kvar att jobba med.

Vart en lugn helg i övrigt, mycket sömn och en del träning. Kollade på filmen Chaos Theory igår natt. En bra film som handlar om en kille med enorma kontrollbehov, han skriver te.x  listor för allt han ska göra under dagen. Allt är lugnt tills en dag då hela hans värld vänds upp och ner och han tappar all kontroll. Musiken i filmen var underbar, bandet som var med heter The Damnwells och jag fastnade för dem direkt. Försökte hitta nån skiva med dem men till mitt förtret fanns ingen. Får leta vidare.

Enjoy the sunday -


Vet inte hur man infogar länkar så du får väl klippa och klistra..

The Damnwells - Tonight and forever
http://www.youtube.com/watch?v=3pL9jyt05bw&feature=related

Making wishes

Lördagnatt och en halvromantisk film senare och jag känner mig ensam. Ännu en sån där, att jag aldrig lär mig insikt..

Not

Ingen bandy idag då ingen hade tagit med sig någon boll, det är humor. Var ändå inte så taggad då magen var överfylld med mat efter middagen hos farmor och farfar. Så nu sitter man här och det finns inget att göra. Kul..

Late

Den här dagen startade alldeles för sent. Dumt att klaga för att man får sova men jag är inte van vid att vakna vi 13-tiden.. Hela dagen blir förskjuten på något sätt och det funkar inte så bra tycker jag, håller fast vid att jag egentligen är en morgonmänniska. Bara för det fina vädret har jag ägnat den mesta av min vakna tid till att städa och det är ju inte så roligt att varken skriva eller läsa om. Men rent är det i alla fall. Nu väntar middag hemma hos farmor med kusiner. Har träffat en massa kusiner den här veckan om jag tänker efter, trevligt. Sen efter middagen blir det antagligen lite bandy och sen en lugn kväll ifall inget annat dyker upp.

Bondfilmen igår var helt okej. Svårt för dem att skapa en helt ny och revolutionerande film som spränger gränser och det lyckades de inte heller med. Snygga bondbrudar som alltid men kanske en viss avsaknad på cool teknologi. Var har Q tagit vägen? Tre Oskar till filmen.

Bus

Och så lever traditionen att smörja in svetsglasögonen med smörjfett vidare. Har själv råkat ut för det och var bra roligare att kolla på, inte lite kladdigt är det. Men går man i ettan så går man, det är bara att föra dem vidare nästa år. Vad blir nästa försenade nollning då? Vi får klura på det..

Ikväll ser det ut att bli bio och nya Bond filmen i Örebro med grabbarna. Hoppas på en trevlig kväll

Old

Nyss hemkommen från Örebromässan och huvudet strejkar. Vet inte om det beror på all information man försökt lagra under dagen eller bussfärden hem.. Kändes som att det var viktigt att försöka lägga lite energi och engagera sig lite på mässan då det inte är alldeles för lång tid kvar innan man tar studenten. Förut har alltid tankarna gått i banorna att det är lugnt, jobba ett tag först, res och sedan plugga. Nu har det svängt lite med tanke på finanskrisen och allt sånt. Nu har jag istället börjat fundera på att plugga direkt och det gör ju att man faktiskt måste söka snart. Frågan är bara vad man ska söka? Det finns ju så fruktansvärt mycket man kan göra, har x antal kataloger med mig hem att läsa. Blev lite sugen på Chalmers då de hade en bra presentation om skolan. Usch vad mycket man ska behöva fundera över..

Learn

Gratis är gott, men var går gränsen till frosseri?

Att man alltid ska äta tills man mår dåligt, men det är ju så gott!

Cake

Idag blir det vilodag och tårta. Pappa fyller år och det är värt att fira! Alltid kul när släkten kommer över och alla umgås, en bra tradition helt enkelt. Svenskan igår gick bra, var nervös av ingen anledning precis som man alltid är när man ska stå inför en skara människor och prata. Underligt att det alltid ska vara så även fast de man ska prata inför är människor man kännt och tyckt om under lång tid. Antagligen är det känslan av att vara ensam och att ifall man tystnar finns ingen som hjälper till och fortsätter på spåret man var inne på. Övning ger färdighet.

I morgon blir det utbildningsmässa i Örebro, har läst lite om de olika montrarna men hittade ingen favorit. Får väl gå runt och kolla om det finns något som intresserar mig, för något ska man ju ta och plugga vidare till. Det ska ju bara vara så förbannat svårt att veta vad man vill göra, men jag är positiv och vet att det kommer lösa sig.

Edge

Skrev nångång att det var skönt att cykla i mörker, detsamma kan inte sägas om att köra bil. Får nog odla ett bättre tålamod då det inte alls känns trafiksäkert att köra i mörkret med en immig ruta. Dessutom tycker jag att den här dimman som lagt sig över vårt landskap ska ta och skingra sig, annars ser man ju inte rådjuren som står vid sidan. Nej bilkörning görs bäst med alla sinnen fungerande.

Back

Min mysiga lilla energiska kusin var här för ett tag sen. Allt blir roligare om hon är i rummet, det bara är så. Väldigt olschool med bubbelgums blåsning, vattentatueringar och griskastning. Som att bli tillbakakastad till lågstadiet och vara en ettagluttare på heltid. Alltid kul att träffa familjen, ibland är det det enda viktiga. Nu blir det att åka och gymma. Skönt med nån timmes lugn.

Blank

Dåligt med inspiration på sistone, kanske beror det på att jag jobbat och faktiskt haft saker att göra. Är en ganska underlig känsla att ha något att göra nu även fast man inte har hockey hela tiden. Mycket tid skulle igentligen lagts på skolarbete under lovet, men på något smart sätt fanns det andra saker att göra.. Men känns inte speciellt panikartat, det går fint.

Kroppen har verkligen saknat att bli lite misshandlad, verkligen skönt att få åka och gymma en timme om dagen. Kan ju också behövas då kroppen inte alls är nära någon fysisk topp. Bara att bita ihop och jobba på.

-

Vi bar dig, du lyfte oss

Idioti

Vem fan kom på att man skulle ha en låsmutter på varje däck? Det är ju inte världens bästa uppfinning! Tog ju säker 15 minuter längre att byta däcken bara för att de satt där och störde.. Usch!

RSS 2.0